Begge Sicilierne
Klikk først på varenavn for å velge dem, deretter på
Nr. | Navn | Forklaringer |
---|---|---|
1 | Ansjos | |
2 | Bær, tyttebær o.a.s. | |
3 | Fetevarer, kjøtt og pølser | |
4 | Fetevarer, ost | |
5 | Fiken og fikenost | |
6 | Fiskevarer, tørre og røkte, laks untatt | |
7 | Glassvarer, som embalasje | |
8 | Honning | |
9 | Kaffe | |
10 | Klippfisk | |
11 | Laks, røkt | |
12 | Laks, saltet | |
13 | Limer, koster av ris | |
14 | Lys, talglys | |
15 | Mandler | |
16 | Nudler, vermichellig, makaroni | |
17 | Olje, bomolje og florentinerolje | |
18 | Oransjer, appelsiner, sitroner, pomeranser, friske | |
19 | Paraplyer, parasoller av silke | |
20 | Risengryn og risenmel | |
21 | Rosiner | |
22 | Salt | |
23 | Sild, saltet | |
24 | Skibe, strandede som ei kunne istandsettes | |
25 | Skipsredskaper, bergede | |
26 | Smør | |
27 | Steinhuggerarbeid | |
28 | Te, brun | |
29 | Tjære | |
30 | Trævarer, tømmer og trelast | |
31 | Valnøtter | |
32 | Varer, der ei særskildt er nevnt | |
33 | Vin, på fustasjer | |
34 | Øl |